Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's

Zwemvereniging Hydra is erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's

Het vignet "Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's" wordt elk jaar weer uitgereikt aan de zwemvereniging Hydra. Dat wil zeggen dat de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ) vindt dat wij aan alle normen voor opleiding van zwemdiploma's en het afnemen van examens voldoen.

Dit vignet wordt niet automatisch elk jaar uitgereikt. Er wordt door de NRZ regematig aan kwaliteitsbewaking gedaan. Onze opleidingsstaf heeft al een lange ervaring op dit gebied. De kwaliteit wordt al jaren op een zeer hoog peil gehouden. Dit tot tevredenheid van ouders en, net zo belangrijk, de kinderen.

Als uw kind het A-diploma heeft kan het bij Hydra de vervolgdiploma's B en C en zwemvaardigheden 1, 2 en 3 halen. Voorwaarde is dat het als lid van Hydra wordt ingeschreven. Daarna bent u alleen de contributie voor de vereniging verontschuldigd. De meeste kinderen bevalt het bij ons zo goed dat ze het diploma- en wedstrijdzwemmen combineren. De basisopleiding voor de watervrijmaken en het A-diploma kan bij ons nog niet worden gehaald.

Goed kunnen zwemmen is in ons waterrijke landje belangrijk voor jonge kinderen. Hydra wil hier op een verantwoorde en kwalitatief goede wijze aan mee werken. Bij ons worden de diplomalessen op zaterdagmiddag om 4 uur gehouden. Wip eens binnen bij Fitland en kijk op de tribune hoe dat in zijn werk gaat. Er is altijd wel iemand van Hydra aanwezig om u te woord te staan. Tot ziens bij Hydra.

Nieuw in Gemert!

Nieuw in Gemert! Leren zwemmen met SuperSpetters

Snel naar

Vandaag

DatumActiviteit
19 novRegionale Winter Kampioenschappen

Agenda

DatumActiviteit
26 novClubkampioenschappen
9 decKijkles/ouderinfomoment / Diplomazwemmen
10 decMinioren-Junioren
14 decNederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen
15 decNederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen
16 decNederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen
17 decNederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen
21 decOpen Nederlandse Kampioenschappen
22 decOpen Nederlandse Kampioenschappen
23 decOpen Nederlandse Kampioenschappen

Volledige agenda…

Vrienden van Hydra