Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's

Zwemvereniging Hydra is erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's

Het vignet "Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's" wordt elk jaar weer uitgereikt aan de zwemvereniging Hydra. Dat wil zeggen dat de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ) vindt dat wij aan alle normen voor opleiding van zwemdiploma's en het afnemen van examens voldoen.

Dit vignet wordt niet automatisch elk jaar uitgereikt. Er wordt door de NRZ regematig aan kwaliteitsbewaking gedaan. Onze opleidingsstaf heeft al een lange ervaring op dit gebied. De kwaliteit wordt al jaren op een zeer hoog peil gehouden. Dit tot tevredenheid van ouders en, net zo belangrijk, de kinderen.

Als uw kind het A-diploma heeft kan het bij Hydra de vervolgdiploma's B en C en zwemvaardigheden 1, 2 en 3 halen. Voorwaarde is dat het als lid van Hydra wordt ingeschreven. Daarna bent u alleen de contributie voor de vereniging verontschuldigd. De meeste kinderen bevalt het bij ons zo goed dat ze het diploma- en wedstrijdzwemmen combineren. De basisopleiding voor de watervrijmaken en het A-diploma kan bij ons nog niet worden gehaald.

Goed kunnen zwemmen is in ons waterrijke landje belangrijk voor jonge kinderen. Hydra wil hier op een verantwoorde en kwalitatief goede wijze aan mee werken. Bij ons worden de diplomalessen op zaterdagmiddag om 4 uur gehouden. Wip eens binnen bij Fitland en kijk op de tribune hoe dat in zijn werk gaat. Er is altijd wel iemand van Hydra aanwezig om u te woord te staan. Tot ziens bij Hydra.

Laatste nieuwe foto's

Kampioenswedstrijd 17 april 2016

Favorieten

Agenda

DatumActiviteit
4 junBrabantse Zomerkampioenschappen
5 junBrabantse Zomerkampioenschappen
11 junOuder-info moment
12 junTijdzwemmen 6, aanvang 9.00 uur
16 junNJJK Lange Baan
17 junNJJK Lange Baan
18 junNJJK Lange Baan
19 junVaderdag zwemmen
19 junNJJK Lange Baan
25 junProefzwemmen
Volledige agenda…

Vrienden van Hydra