Nieuws Archief 2006

Spinningmarathon 2006

Op 18 november jongstleden was er in Fitland weer een spinningmarathon voor het goede doel georganiseerd. Dit jaar was het voor het orkest "Nooit Gedacht" voor mensen met een verstandelijke handicap.

Hydra heeft dit jaar ook weer meegedaan, voor het derde jaar op een rij, met een groep van maar liefst 27 personen. Foto's van dit spektakel kunt u hier vinden.

Clubkampioenschappen 2006

Afgelopen weekend zijn de clubkampioenschappen weer geweest. De wedstrijdgroep heeft zaterdag en zondag hun tijden gezwommen, waarbij ze zondags vergezeld werden door de recreanten.

Bij de recreanten zijn Julia van Alphen en Stef Janssen clubkampioenen geworden. Bij de wedstrijdgroep waren dit Daisy Janssen en Jeroen van den Corput.

Het seizoen is weer begonnen!

Ja, jongens en meisjes, het seizoen is weer begonnen. De wedstrijdgroep heeft er al weer twee wedstrijden en een Speedo-wedstrijd opzitten, en het eerste tijdzwemmen voor de recreanten zit er ook weer aan te komen.

De uitslagen van de wedstrijden zijn te vinden onder de wedstrijdkalender, en het schema voor de zondagochtenden is hier te vinden. Veel plezier nog allemaal, en laat gerust een berichtje achter in het gastenboek.

ZV Hydra deed mee aan zwemtocht in de Maas

Zwemvereniging Hydra heeft zondag 20 augustus met 11 zwemmers meegedaan aan de zwemtocht van Cuijk naar Grave. Deze was 4 kilometer lang, wat normaal geen enkel probleem zou moeten zijn, maar door het slechte weer en een watertemperatuur van 18 graden, viel het voor de meeste zwemmers flink tegen. Negen zwemmers hebben de finish gehaald, en dit is een zeer knappe prestatie. Hierbij willen de zwemmers Antoon van der Aa, Arie van Lieshout en Theo van Wiechen bedanken voor het mee kanoën. Het was een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Wouter Wessels moest na het zwemmen eerder weg, en ontbreekt daarom op de foto. Meer foto's kan je bekijken op de foto pagina.

Einde seizoen '05-'06

Het seizoen is al weer bijna voorbij. Op 30 juni, en 1 en 2 juli zijn de laatste training voor de wedstrijdgroep, diplomazwemmers en recreanten, en daarna heeft iedereen een paar weken vakantie, voordat het zwemmen weer begint op zaterdag 12 augustus.
Probeer nog wel om voor 2 juli, je eigen op te geven voor het zomerkamp, dat dit jaar op 1, 2 en 3 september gehouden wordt.

Geslaagden dimplomazwemmen

Onderstaande zwemmers zijn zaterdag 21 mei 'opgegaan' voor het zwemdiploma B of C. Allen zijn door de examinatoren beoordeeld, en de prestaties waren zo goed dat ze allemaal geslaagd zijn voor het betreffende diploma. Fantastisch gedaan en proficiat!
Diploma B: Wesley van Kilsdonk, Jordan van Kilsdonk, Julian Huijbers, Samantha Verhulst, en Laura van Els.
Diploma C: Dorris Linders, Niels Gijsbers, en Koen van Melis.

Wijzigingen Maart 2006

De website heeft weer eens een flinke update gehad. Voor de wedstrijdgroep staan de uitslagen van enkele wedstrijden online, en voor de diplomazwemmers de geslaagden met foto. Ook is de foto pagina uitgebreid, bevat deze nu de foto's van de afgelopen 3 kampen ('03, '04, '05) en foto's van de spinningmarathon in 2004.

Foto's tijdzwemmen en verenigingscompetitie

Vandaag, 9 april, zijn er foto's gemaakt bij het tijdzwemmen voor de recreanten, en bij de verenigingscompetitie van de wedstrijdgroep. En je kunt ze allemaal vinden op onder Foto's, dus ga snel kijken!

Diploma's Zwemvaardigheid 3

Op 11 maart 2006 zijn de volgende zwemmers geslaagd voor hun zwemvaardigheid 3 diploma:

Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's

Het vignet "Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's" is voor 2006 weer uitgereikt aan de zwemvereniging Hydra. Dat wil zeggen dat de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ) vindt dat wij aan alle normen voor opleiding van zwemdiploma's en het afnemen van examens voldoen. Lees verder...

Updates

De eerste editie van zwemgezwam is weer uit, en deze kan je hier vinden. Daarnaast zullen ook nog enkele foto's van het zomerkamp 2005 online worden geplaatst, en worden alle pagina's voorzien van correcte teksten.

« 2005 - 2007 »

Snel naar

Vrienden van Hydra