De wedstrijdgroep

ZV Hydra heeft een goede reputatie als het gaat om wedstrijdzwemmen. Snelheid in combinatie met ene uitstekende techniek en uithoudingsvermogen zijn belangrijke aspecten bij een wedstrijdzwemmer.

Hydra heeft een selecte groep zwemmers die drie keer per week trainen. Deze groep, van ongeveer vijftig jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 30+, doen prestatiegericht mee aan zwemwedstrijden in en rondom Noord-Brabant.

Dit zijn KNZB competitiewedstrijden waar voor het team gezwommen wordt, en klassementswedstrijden en limietwedstrijden waar voor de eigen tijden gezwommen wordt.

Ook is Hydra elke Brabantse kampioenschappen met een mooi aantal zwemmers aanwezig en slaagt er regelmatig in ook wat medailles te behalen. Een enkele Hydra zwemmer/zwemster bereikt het om te mogen deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen.

Trainingstijden

Dinsdag (groep 1)18:00 - 18:40
Dinsdag (groep 2)18:40 - 19:20
Woensdag18:00 - 19:00
Vrijdag18:00 - 19:00

Trainers

Hoofdtrainer:Alex Engels06-46517118
Assistent trainers:Haico Martens
Marcel van de Weijer
Patrick Rutten
Mieke van Wiechen

Afmelden

Kun je niet komen trainen? Meld dit dan vooraf aan Alex. Dit kan tot de dag vóór de training per e-mail op alex.engels@hetnet.nl of op de dag zelf via SMS op 06-46517118.

Op de uitnodiging voor de wedstrijden staat vermeld hoe je je kunt afmelden voor die wedstrijd. Weet je vooraf al dat je een wedstrijd niet mee kunt doen, laat dit dan weten per e-mail op inschrijvingen@zvhydra.nl.

Wedstrijden en uitslagen

Wedstrijdkalender seizoen 2022-2023

Hier kunt u tevens de uitslagen van de reeds gezwommen wedstrijden bekijken.

De wedstrijdkalenders én uitslagen van de vorige seizoenen zijn ook nog beschikbaar.

Limieten

Voor de actuele limieten verwijzen we je door naar de KNZB Regio Zuid en de KNZB.

Wat neem je mee naar de training?

Trainingsregels en afspraken

Nieuw in Gemert!

Nieuw in Gemert! Leren zwemmen met SuperSpetters

Snel naar

Vrienden van Hydra