50-jarig jubileum feestdag

Op 1 juli 2023 bestaat ZV Hydra exact 50 jaar. Daarom organiseren wij op zaterdag 24 juni een FEESTDAG!

Deze feestdag bestaat uit een sportieve en feestelijke middag voor onze jeugdleden (middagprogramma) en een gezellige en feestelijke avond voor de oudere (oud)leden, (oud)vrijwilligers en sponsoren (avondprogramma).

Wat de inhoud van het middag- en avondprogramma precies is houden we nog even geheim, maar we kunnen wel beloven dat je het niet wilt missen. Wij gaan er dan ook vanuit dat jullie je allemaal aanmelden!

Hieronder een korte praktische beschrijving en uitleg voor de inschrijving. Let op: Leden van 13 t/m 16 jaar mogen kiezen of ze deelnemen aan het middag- óf avondprogramma. Uiterlijke inschrijvingsdatum is zondag 11 juni.

Middagprogramma

Aanmelden voor feestmiddag

Avondprogramma

Aanmelden voor feestavond

Oproep

Wij vinden het leuk om tijdens de feestavond herinneringen op te halen, Er zal daarom een hoekje ingericht worden waarin oude ZV Hydra spullen, kleding, foto's, (wissel)bekers, krantenknipsels e.d. tentoongesteld worden. Heb je nog iets liggen, neem het mee op zaterdag 24 juni!

Later zal er voor degene die zich hebben ingeschreven nog praktische informatie volgen.

We proberen zo veel mogelijk van onze oudleden te bereiken, mogelijk dat we daarin nu mensen missen. Er zal ook nog een oproep komen in het Gemerts Nieuwsblad, maar voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen aan oudleden waarvan je weet dat ze deze uitnodiging niet ontvangen hebben.

Terwijl jullie je inschrijven, gaan wij achter de schermen weer verder met het organiseren van deze top FEESTDAG.
Doe ons een plezier en meld je allemaal aan, dan weten we zeker dat het een jubileumdag wordt om nooit te vergeten!

Groetjes,

Jubileumcommissie
Paulus, Sjoerd, Yara, Gerrie en Jenny

PS: Kadotip voor de vereniging is een donatie (kan via een envelopje of hypermodern via een QR code op de feestavond)

Snel naar

Vrienden van Hydra