Uitnodiging Jubileum Zwemmarathon zaterdag 4 maart

Zwemvereniging Hydra uit Gemert is op 1 juli 1973 opgericht, en viert dus in 2023 haar 50-jarig bestaan. Om stil te staan bij deze mijlpaal in het bestaan van de vereniging organiseren wij een zwemmarathon voor alle geïnteresseerden.

Op zaterdag 4 maart 2023 organiseren we de Jubileum Zwemmarathon, een 8-uur durende zwemmarathon voor alle (oud)leden, (oud)trainers en (oud)kaderleden, (oud)officials, familie, vrienden en Vrienden van ZV Hydra, kortom iedereen. Tijdens deze Jubileummarathon gaan we zo veel mogelijk kilometers zwemmen voor het goede doel, voor de prijzen, maar uiteraard vooral ook voor de gezelligheid! Inschrijven kan vanaf nu!

Wij hopen op een zo groot mogelijke opkomst om er een enorm gezellig fenomeen van te maken. Vorm een team en schrijf je in! Heb je géén team, maar wil je toch graag meedoen? Geen probleem! Individueel inschrijven is mogelijk, wij zorgen er daarna voor dat je in een leuk team terecht komt!

Praktische informatie

Blok 1 - Triatlon & Trimzwemmers en Vrienden van ZV Hydra

14.00-16.00 uur • 50 meter estafette • 2x 30 min

Inschrijving blok 1

We nodigen onze triatlon en trimzwemmers van harte uit om te komen zwemmen in dit blok, individueel of als team. Er mag onderling een team gevormd worden, maar er mogen ook familieleden of vrienden worden toegevoegd.

Daarnaast zwemmen in dit blok ook de Vrienden van ZV Hydra (geen leeftijdsgrens). Dit zijn bijv. onze (oud)vrijwilligers, oudleden, vrienden/familiegroepen, sponsoren, andere (sport)verenigingen of willekeurig geïnteresseerden. Als wedstrijdzwemmer mag je hier ook aan deelnemen met bijv. je vriendengroep of familie. Hier geldt dat inschrijving zowel als team of als individu mogelijk is.

Blok 2 - Jeugdzwemmers Hydra (zaterdag & zondag zónder startvergunning)

16.00-18.00 uur • 25 meter estafette • 2x 30 min

Inschrijving blok 2

Wij hopen dat al onze jeugdleden van de zaterdag en zondag enthousiast zullen deelnemen aan deze jubileummarathon en gaan er vanuit dat jullie allemaal komen. Je mag papa en mama, broertjes en zusjes, opa en oma, oom en tante, vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om mee te doen! Hoe leuk is dat! Verzamel snel je team en schrijf je in! Heb je geen team, maar wil je wel heel graag meedoen? Natuurlijk kan dat, schrijf je in en dan zorgen wij dat je in een leuk team terecht komt!

Blok 3 - Wedstrijdzwemmers Hydra met startvergunning

18.00-20.00 uur • 50 meter estafette • 1x 60 min

Inschrijving wedstrijdzwemmers blok 3

In dit blok zwemmen de wedstrijdzwemmers met startvergunning, zowel van ZV Hydra als van genodigde zwemverenigingen. We gaan de strijd aan met onze bevriende zwemverenigingen en hopen natuurlijk dat ZV Hydra de meeste meters bijdraagt.
Wij gaan er vanuit dat iedere wedstrijdzwemmer van ZV Hydra aan de zwemmarathon deelneemt, graag jouw deelname uiterlijk zondag 12 februari via de inschrijflink bevestigen. De teams zullen door Alex worden samengesteld.

Blok 4 - Vrienden van ZV Hydra (vanaf 13 jaar)

20.00-22.00 uur • 50 meter estafette • 2x 30 min

Inschrijving blok 4

Dit blok is voor de Vrienden van ZV Hydra, met een minimale leeftijd van 13 jaar. Dit zijn bijv. onze (oud)vrijwilligers, oudleden, vrienden/familiegroepen, sponsoren, andere (sport)verenigingen of willekeurig geïnteresseerden. Als wedstrijdzwemmer mag je hier ook aan deelnemen met bijv. je vriendengroep of familie. Hier geldt dat inschrijving zowel als team of als individu mogelijk is.

De inschrijving is inclusief een hapje en een drankje voor alle deelnemers tijdens het blok waarin je zwemt. (Voor overige versnaperingen is de kantine van Fitland uiteraard geopend.) Er zit géén inschrijfgeld verbonden aan deelname, maar het zal wel mogelijk zijn om een vrijwillige bijdrage te doen voor het goede doel, Stichting Leergeld Gemert-Bakel. Je kunt er ook voor kiezen om je te laten sponsoren door bijv. familie, om zo geld op te halen voor dit goede doel. Als zwemvereniging zien wij hoe belangrijk het is dat kinderen kunnen zwemmen, sporten, bewegen en vriendjes kunnen maken. Stichting Leergeld Gemert-Bakel stelt dorpsgenoten met een beperkt budget in staat om hun kinderen te laten sporten. Dat lokale initiatief ondersteunen wij heel graag financieel, samen met alle jubileummarathon deelnemers.

Belangrijk om te vermelden is dat bij dit evenement foto en video opnames worden gemaakt. Wanneer je hieraan deelneemt, geef je de vereniging toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om tijdens de gehele marathon te komen aanmoedigen! Wij hopen dit evenement met zoveel mogelijk mensen te kunnen beleven, zoveel mogelijk kilometers te zwemmen en de bijdrage voor het goede doel zo hoog mogelijk te maken!

Dit evenement kan niet georganiseerd worden zonder hulp, de komende tijd zullen we in de vereniging om helpende handen vragen. Mocht je nu al willen laten weten dat je wilt helpen of heb je een andere vraag, stuur dan een mailtje naar jubileum@zvhydra.nl.

Niet vergeten: Inschrijven kan tot en met zondag 12 februari!

Met vriendelijke groet,
Bestuur en Jubileumcommissie ZV Hydra

Snel naar

Vrienden van Hydra