Nieuws Archief 2021

Rabo ClubSupport - Elke stem is geld waard!

ZV Hydra doet dit jaar ook weer mee met Rabo ClubSupport. Als je lid bent van de Rabobank zou het fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen 2 van hun stemmen geven aan ZV Hydra. Elke stem is geld waard, dus: stem op ZV Hydra in de periode van maandag 4 oktober t/m zondag 24 oktober 2021!

Stemmen kan door in te loggen op de website van de Rabobank, www.rabobank.nl/clubsupport of in de Rabo App.

Alvast hartelijk bedankt en zegt dit vooral voort!

Tijdzwemmen XXL / “Top daagt uit” wedstrijd

In het weekend van 10 en 11 juli werden alle zwemclubs in Nederland uitgedaagd door de Nederlandse topzwemmers om een zwemwedstrijd te organiseren. Hydra heeft hier ook aan deelgenomen met een hele grote groep wedstrijdzwemmers en recreanten. Het was sinds lange tijd dat er weer eens op volle snelheid gezwommen kon worden.

Onder de organiserende verenigingen werden prijzen verloot en ZV Hydra heeft een zwemclinic gewonnen!

Wanneer en in welke vorm dit gaat plaatsvinden is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte.

In Memoriam: Theo van Wiechen

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Theo van Wiechen.

Theo was al ruim 20 jaar een zeer geliefd lid van onze vereniging. We kennen hem als een enthousiaste en zeer betrokken man, en hij werd dan ook terecht Sportvrijwilliger van het jaar binnen de Gemeente Gemert-Bakel. Het doet ons verdriet dat we door de huidige omstandigheden Theo niet nog één keer samen met Tini konden verwelkomen op de door hem zo geliefde plek, het zwembad.

Theo, we gaan je ongelooflijk missen!

ZV Hydra condoleert Tini, Mieke, Roy, Robin en Mees, de naaste familie en vrienden van Theo en wenst hen veel sterkte en kracht toe bij het dragen van dit verlies.

« 2020

Nieuw in Gemert!

Nieuw in Gemert! Leren zwemmen met SuperSpetters

Snel naar

Vrienden van Hydra