Nieuws Archief 2023

Inschrijving Jubileum Zwemmarathon van start

Op zaterdag 4 maart 2023 organiseren we de Jubileum Zwemmarathon, een 8-uur durende zwemmarathon voor alle (oud)leden, (oud)trainers en (oud)kaderleden, (oud)officials, familie, vrienden en Vrienden van ZV Hydra, kortom iedereen. Tijdens deze Jubileummarathon gaan we zo veel mogelijk kilometers zwemmen voor het goede doel, voor de prijzen, maar uiteraard vooral ook voor de gezelligheid! Inschrijven kan vanaf nu!

Klik hier voor meer informatie

Aftrap jubileumjaar

Zwemvereniging Hydra uit Gemert is op 1 juli 1973 opgericht en viert dus in 2023 haar 50-jarig bestaan. Om stil te staan bij deze mijlpaal in het bestaan van de vereniging organiseren wij de komende maanden leuke activiteiten voor onze leden, trainers en kaderleden, officials en andere vrijwilligers.

De jubileumcommissie is nog volop bezig met de voorbereidingen, maar willen wel al graag het programma voor dit jaar met jullie delen, zodat jullie je agenda alvast vrij kunnen houden voor alles wat komen gaat!

ZV Hydra Jubileumkalender

Wat?Wie?Wanneer?
Carnavalstraining
Feestelijk tintje wordt gegeven aan de training in het teken van Carnaval en feest!
Alle zwemmersZaterdag 11 febr.
Zondag 12 febr.
Vrijdag 17 febr.
Zwemmarathon
8-uurs zwemmarathon, een groots evenement voor alle zwemdoelgroepen binnen ZV Hydra, maar ook voor familie, vrienden, andere verenigingen en overige geïnteresseerden.
Alle (oud)leden en vrijwilligersZaterdag 4 maart (middag en avond)
Paasactiviteit
Een leuke Paasactiviteit in een extra feestelijk jasje, speciaal voor onze zwemmers op zaterdag en zondag!
SuperSpetters, Zwemvaardigheid, RecreantenZaterdag 8 april
Zwemclinic van Marcel Wouda!
De groep (aspirant) wedstrijdzwemmers zal een zwemclinic krijgen van Marcel Wouda, wie kent hem niet! (Marcel Wouda - Wikipedia). Super leuk ook voor onze trainers en uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen kijken.
(Aspirant) Wedstrijdzwemmers,
Recreanten (op uitnodiging)
Trainers
Zondag 7 mei (middag)
50 jarig jubileum Feestdag
Een feestelijke dag, met in de middag leuke activiteiten voor onze jeugdleden en in de avond barst het jubileumfeest los. Zorg dat je erbij bent!
Alle (oud)leden en vrijwilligersZaterdag 24 juni
Speeltuin vóór de zwemles
Lekker een keertje uitleven in de speeltuin voorafgaand aan de zwemles, dat is pas FEEST!
SuperSpetters, ZwemvaardigheidZaterdag 15 juli
Jubileum-kamp
Het oude vertrouwde jaarlijkse kamp voor al onze leden, maar dit jaar met een extra feestelijk tintje!
Alle ledenWeekend 8 t/m 10 september

Voor alle activiteiten/evenementen geldt dat er nog nadere informatie volgt. Zeer binnenkort zullen we jullie meer vertellen over de 8-uurs Zwemmarathon op zaterdag 4 maart. Iedereen is welkom om mee te doen, dus denk alvast na wie je gaat meenemen, bijv. familie, vrienden, oud-leden. Hoe meer mensen, des te meer meters worden er gezwommen!

Belangrijk om te vermelden is dat bij de activiteiten/evenementen foto en video opnames worden gemaakt. Wanneer je aan een evenement deelneemt, geef je de vereniging toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Heb je vragen of wil je helpen bij één of meerdere activiteiten, stuur dan een mailtje naar jubileum@zvhydra.nl. Tot binnenkort met meer informatie!

Groetjes,

De Jubileumcommissie (Paulus, Sjoerd, Yara, Gerrie en Jenny)

« 2022

Snel naar

Vrienden van Hydra